Archive for July, 2011

IOC perzgjedh PyeongChang si qytetin prites te Lojrave Olimpike Dimerore 2018

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC) dje përzgjodhi PyeongChang (Republika e Koresë) si qyteti mikpritës i Lojërave Olimpike Dimërore në 2018 XXIII, gjatë sesionit e tij të 123 në Durban, Afrika e Jugut. PyeongChang fitoi në raundin e parë të votimit me 63 vota, kundër Munich (25 vota) dhe Annecy (7 vota). Përpara nënshkrimit të kontratës së […]