Archive for November, 2011

ELA TASE, NDEROHET ME URDHERIN “MJESHTER I MADH”

27 Tetor 2011 Presidenti Topi nderon me Urdhrin “Mjeshtër i Madh” volejbollistët e shquar shqiptar Ela Tase dhe Shaban Uka Presidenti i Republikës, Prof. Dr. Bamir Topi nderoi sot me Urdhrin “Mjeshtër i Madh” dy emra të shquar të volejbollit shqiptar ndër vite, Ela Tase dhe Shaban Uka, lojtarë, të cilët me lojën e tyre […]

KOKSH NENSHKRUAN MARREVESHJE BASHKEPUNIMI ME KOMITETIN OLIMPIK FRANCEZ

Në datat 23-24 Nëntor 2011, në Sochi të Rusisë u zhvillua Asambleja e Përgjithshme e Komitetit Olimpik Europian. Rreth 300 përfaqësues të Komiteteve Olimpike Europiane, Komiteteve Organizatore të Lojrave Olimpike që pasojnë, etj. Ndonëse një aktivitet i Kontinentit Europian, sporti krijon hapërsira për të thyer këto kufizime gjeografike dhe tenton gjithmonë të promovoje dhe mbështesi […]

“SPORTI PËR ZHVILLIM” – Komuna IBE

“SPORTI PËR ZHVILLIM” – Komuna IBE 18 Nëntor 2011 Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në bashkëpunim me Unicef Albania përmbyllën sot ditën e tretë të aktiviteteve sportive dhe kulturore me nxënësit e Shkollës së Mesme të Bashkuar Ibë, në kuadrin e projektit “Sporti për Zhvillim”. Programi u realizua në tre ditë , datë 16,17 dhe 18 […]

SERISH SPORTI I ORIENTIMIT GARE NE PARKUN KOMBETAR TE TIRANES

Dje, date 9 Nentor 2011, për herë të dytë në Shqipëri, në kodrat e liqenit artificial të Tiranës, u zhvillua një garë e sportit të orientimit, pjesë e turneut Europian  “Peo Tour 2011” – World Wide Orienteering Promotion, i cili përshkroi  15 vende Europiane, duke zhvilluar 29 kompeticione.  Rreth 100 pjesëmarrës kryesisht të vendeve nordike  […]