Archive for December, 2011

EDHE 100 VJET z. DOMI

Dje në qytetin e Elbasanit, në prani të njerëzve të sportit, miqve, kolegëve, dashamirësve dhe familjes u organizua ceremonia e ditëlindjes së 60-të e z. Hysen Domi, ish President i KOKSH për periudhën 2000-2009 dhe aktualisht President Ndëri i KOKSH.

GEZUAR FESTAT

Sport for development in Burrel – 7, 8 & 9 December 2011

Etapa e tretë e aktiviteteve të KOKSH me partner UNICEF “Sporti për Zhvillim” me temë “Sporti si një e drejtë njerëzore”, u zhvillua në qytetin e Burrelit në shkollën e mesme “Pjetër Budi” në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit të Burrelit, Zyrën Asimore si dhe Qendrën Kulturore të Fëmijëve të këtij qyteti. Aktiviteti u shtri […]

7-9 Dhjetor 2011 ne Burrel – Kursi Rajonal i Administratoreve Sportivë

Në qytetin e Burrelit, në datat 7, 8 dhe 9 Dhjetor 2011 u zhvillua Kursi Rajonal i Administratorëve Sportivë, i cili shënon edhe kursin e tretë të organizuar për këtë vit nga KOKSH. Me qëllim për të ngritur në një shkallë më të lartë ofertën e shërbimeve sportive në vendin tonë, KOKSH vijon me trajnimin […]

DEKLARATE E KOKSH KUNDER DHUNES NE SPORT

Tiranë, 5 Dhjetor 2011 

DEKLARATE PER SHTYP

KUNDER DHUNES NE SPORT Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar pas akteve të dhunës të shfaqura në stadiumin e Lacit dënon ngjarje të tilla të cilat dëmtojnë rëndë imazhin e sportit dhe vlerat e tij. KOKSH i bindur në filozofinë edhe misionin e Lëvizjes Olimpike dhe Sportive që promovon paqen, respektin, lojën e ndershme të bazuar […]