Archive for January, 2012

Edicioni i 1-re i Lojrave Olimpike Rinore Dimerore 2012, Insbruk – Austri

SOT CEREMONIA E HAPJES SE
Edicionit 1-re TE LOJRAVE OLIMPIKE RINORE DIMERORE
Një ngjarje e veçantë sportive me një frymë festivali!

Nga 13 deri në 22 Janar 2012 Insbruk dhe Seefeld do jenë mikpritësit e Lojërave të para Olimpike Rinore Dimërore, me pjesëmarrjen e 1058 sportistëve të moshës 14 deri 18 nga mbi 70 vendeve, të cilët do të konkurrojnë në 63 gara sportive, së bashku me të rinj vendas të cilët do t’i bashkangjiten një Programi Kulturor dhe Edukativ, unik në llojin e tij. Ideja prapa kësaj përzierje të sportit dhe kulturës është mbështetja e të rinjve në zhvillimin e tyre personal dhe sportiv, si dhe të rrisë interesin e tyre në vlerat Olimpike.