Archive for March, 2012

SESIONI VJETOR I AKADEMISË OLIMPIKE SHQIPTARE

Sesioni Vjetor i Akademisë Oimpike Shqiptare Akademia Olimpike Shqiptare pran ë KOKSH ka zhvilluar sot, e premte 23 Mars 2012 Sesionin Vjetor te saj me teme “ Olimpizmi në Sistemin Arsimor”. Pas fjalës së hapjes nga Presidenti i AOSH z. Agron Cuka si dhe fjalës përshëndetëse të Sekretarit të Përgjithshëm të KOKSH z. Stavri Bello, […]

NJOFTIM 3

NJOFTIM 3 CDO AGJENSIE UDHETIMI TE INTERESUAR Lutemi na paraqisni ofertën tuaj më të mirë për bileta udhëtimi vajtje-ardhje Tiranë-Londër, për personat përbërës të delegacionit që do të udhëtojnë për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike “Londër 2012”. Oferta kërkohet për datat e udhëtimit të nisjes dhe të kthimit të ekipit të cilat janë fleksibël […]

Lojrat Olimpike Rinore 2014 – Tryeze e Rrumbullaket

YOGames-2014-LORinore Nga Talentet në Rrugën drejt Suksesit në Lojrat Olimpike Rinore – Një mundësi që nuk duhet humbur për sportistët e rinj Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në kuadër të pjesëmarrjes në Lojrat Olimpike Rinore 2014 është duke punuar për të hartuar një plan strategjik për pjesëmarrjen në këto lojra. Për këtë qëllim nën iniciativën dhe […]

Sportistët mbajtës të Burses Olimpike “Londer 2012”

SPORTISTËT MBAJTËS TË BURSAVE OLIMPIKE “Londer 2012” -KARIERA PROGRESI DHE OBJEKTIVAT- Luiza Gega Lindur në Durrës, datëlindja 05.11.1988 Luiza garon në sportin e Atletikës, në disiplinat e 800m, 1500m dhe 3000m. Luiza ka mbaruar shkollën e mesme “Mjeshtria Sportive Durrës”në vitet (2003-2006). Ajo ka vazhduar studimet pranë Universitetit t ë Sporteve Tiranë dhe aktualisht vazhdon […]

NJOFTIM 1

N J O F T I M 1 Në kuadrin e përgatitjeve për pjesëmarrjen e Ekipit Olimpik Shqiptar në Lojërat Olimpike “Londër 2012” , Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar shpall konkursin: propozim për dizajnin e veshjes zyrtare të delegacionit shqiptar që do të përfaqësojë Shqipërinë në Lojërat Olimpike “LONDËR 2012”.  Propozimet e dizajneve duhet të plotësojnë […]

NJOFTIM 2

N J O F T I M 2 Në kuadrin e përgatitjeve për pjesëmarrjen e Ekipit Olimpik Shqiptar në Lojërat Olimpike “Londër 2012”, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar shpall konkursin duke ftuar të gjitha firmat e veshjeve sportive të paraqesin : Oferta për veshjet sportive që do të përdoren nga  delegacionit shqiptar që do të përfaqësojë […]