Archive for April, 2012

SPORTI DHE VLERAT OLIMPIKE – Peshkopi, 19-20 Prill 2012

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka zhvilluar në datat 19 – 20 Prill 2012,  aktivitetin “Sporti dhe vlerat Olimpike” në bashkëpunim me Bashkinë  Peshkopi, Drejtorinë Arsimore të Qarkut Dibër si dhe Komitetin Olimpik Rajonal të këtij qyteti. Aktiviteti u shtri në dy ditë dhe pati karakter sportiv, edukativ dhe kulturor. Në të u përfshinë rreth 1000 […]

Komisioni Teknik i KOKSH, urime pergezuese per dy bursistet Olimpik – Romela Begaj dhe Erkand Qerimaj

Sot ne zyrat e KOKSH, Komisioni Teknik i KOKSH ofroi nje pritje pergezuese per dy sportistet Erkand Qerimaj dhe Romela Begaj. Te dy sportistet qe perfitojne nga programi i bursave Olimpike “Londer 2012” kane marre urimet nga anetaret e komisionit dhe gjithashtu sportistet nga ana e tyre kane shprehur falenderimin dhe vleresim per punen e […]

Kukesi mes ngjyrave Olimpike dhe ato Kombetare

“Sporti dhe Vlerat Olimpike” Në qytetin e Kukësit, në datat 12-13 Prill 2012, u zhvillua aktiviteti me karakter sportiv, edukativ dhe kulturor “Sporti dhe vlerat Olimpike” në kuadër të promovimit të vlerave Olimpike, me partner: Bashkinë, Qarkun, DAR dhe QKF Kukës. Aktiviteti u shtri në 2 ditë dhe në të u përfshinë rreth 1000 nxënës […]

Bursistet Olimpik, Romela Begaj dhe Erkand Qerimaj sukses ne Kampionatin Europian te Peshengritjes

Romela Begaj dhe Erkand Qerimaj të dy bursistët Olimpistë kanë shkëlqyer në Kampionatin Europian të Peshëngritjes që u zhvillua në Antalia të Turqisë. Romela Begaj që konkuroi në kategorinë 58kg arrin të renditet e para në stilin e shkëputjes më rezultat 102kg dhe e dyta në stilin e shtytjes 113kg. Ndonëse në rezultatin përfundimtar, si […]

SPORTI DHE VELRAT OLIMPIKE – KUKES

KOKSH ne datat 12 dhe 13 Prill 2012, organizon ne qytetin e Kukesit ne partneritet me institucionet vendore aktivitetin “SPORTI dhe VLERAT OLIMPIKE” Me shume detaje lidhur me programin mund te klikoni ne fletepalosjen poshte. Aktiviteti do te angazhoje te gjithe shkollat e qytetit dhe jo vetem ato, por do te jete nje feste per […]

Sportistet e Rinj “Nga Talentet drejt suksesit ne LOR 2014”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në vijim të Tryezës së Rrumbullakët më datë 16 Mars 2012, për përgatitjen  për Lojrat Olimpike Rinore 2014 doli si konkluzion se përgatija e sportistëve të rinj shfaq shumë sfida dhe pengesa të cilat lidhen me një sërë problematikash. Megjithatë një ndër pikat ku u ra dakord nga të gjithë pjesëmarrësit […]