Archive for May, 2012

IOC zgjedh tre Qytetet Kandidate për Lojrat Olimpike 2020

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar në mbledhjen e Bordit Ekzekutiv të tij mbajtur dje në Quebek të Kanadasë njofton se ndër 5 qytetet aplikante për të pritur Lojrat Olimpike Verore 2020 janë përzgjedhur vetëm tre të cilat tashmë do të jenë qytete kandidate dhe ato janë: Stambolli (Turqi), Tokjo (Japoni) dhe Madrit (Spanjë). Ndërsa qytetet e tjera […]

Leter Ngushellimi

Universitetit “Aleksandër Xhuvani” Elbasan  Në emër të Komitetit Olimpi Kombëtar Shqiptar shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të studentëve të Universitetit “Aleksandër Xhuvani” të Elbasanit, për humbjen tragjike të këtyre jetëve të reja si pasojë e aksidentit rrugor pranë Urës së Vishës në Himarë. Shprehim solidaritetin dhe bashkohemi me dhimbjen e jashtëzakonshme  në  këtë ngjarje  […]

Leter Urimi

Federatës Futbollit të Kosovës Komitetit Olimpik Kombëtar të Kosovës   I Nderuar z. President i FFK, I Nderuar z. President i KOKK, Të dashur miq, Në emër të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar ju përcjell urimet më të mira për lajmin e  marrë pas vendimit të  FIFA-s që kombëtarja e Kosovës në futboll të zhvillojë ndeshje miqësore […]

DITA OLIMPIKE 2012 – QARKU GJIROKASTER

Ditën e Premte më datë 18 Maj 2012, qyteti i Gjirokastrës mirëpriti Ditën Olimpike të Vrapimit 2012. Për të celebruar këtë aktivitet Olimpik, sportiv dhe artistik morën pjesë më shumë se 1400 nxënës të ardhur nga nga të gjitha qytetet e Qarkut të Gjirokastrës (Tepelenë, Përmet, Gjirokastër) si dhe fshatrat përreth. Ky aktivitet u organizua […]

DITA OLIMPIKE 2012 – QARKU GJIROKASTER

Diten e Premte date 18 Maj 2012, ne qytetin e Gjirokastres organizohet Dita Olimpike 2012. Aktiviteti fillon ne oren 10.00 dhe per te gjithe ata qe jane te interesuar te jene pjesemarres ne krosin qe do te zhvillohet dhe aktivitete te tjera, vendi i zhvillimit do te jete pergjate bulevardit kryesor.