Archive for June, 2012

Mledhje e KAS

Mbledhje e KAS – 25 Qershor 2012 U mblodh ne datë 25 Qershor 2012 Këshilli i Arbitrazhit Sportiv (KAS), në një mbledhje analizuese të punës së KAS gjatë këtij sezoni, mbledhje kjo e drejtuar nga kryetari i KAS shqiptar, z. Arben Rakipi. Në rend të ditës u diskutua roli dhe marrëveshja kontraktuale që KAS ka […]

Filloi sot Kursi i Administratorëve Sportivë me specialistë të komunitetit të Baskebollit dhe Volejbollit

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar filloi sot Kursin e Administratorëve Sportivë, i cili do të zhvillohet tre ditë rresht në datat 20-22 Qershor 2012, në qytetin e Tiranës. Në ceremoninë e hapjes përshëndetën z. Stavri Bello, Sekretar i Përgjithshëm i KOKSH; z. Korab Llazani, Sekretar i Përgjithshëm i FSHB dhe z. Gjergj Pishtari, Specialist pranë FSHV. […]

Mbyllet Kursi i Administratorëve Sportivë në qytetin e Korcës

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar për tre dite rresht ne datat 13,14 dhe 15 Qershor organizoi ne qytetin e Korces Kursin Rajonal te Administratorëve Sportivë. Kursi ne qytetin e Korces eshte i pari per kete vit dhe do te ndiqet dhe nga tre kurse te tjera, me te cilët KOKSH synon te vijojë trajnimin e burimeve […]

Kursi Lokal i Administratorëve Sportivë

Kursi Lokal i Administratorëve Sportivë Korçë, 13-15 Qershor 2012 Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar  filloi sot ne qytetin e Korces Kursin Rajonal te Administratorëve Sportivë, i cili do te zhvillohet tre dite rresht ne datat 13,14 dhe 15 Qershor. Kursi ne qytetin e Korces eshte i pari per kete vit dhe do te ndiqet dhe nga […]

SPORTI DHE GJITHEPERFSHIRJA – PROMOVIM PER LEVIZJEN PARALIMPIKE

Sporti dhe gjithëpërfshirja Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ishte sot promotor i tryezës së rrumbullakët “Sporti dhe Gjithëpërfshirja” zhvilluar në kuadër të javës “Promovojmë  Gjithëpërfshirjen”, në partneritet me Vodafone Albania Foundation, Ministrinë e Turizmit Rinisë Kulturës dhe Sporteve dhe British Council në ambientet e Tirana International  Hotel. Znj. Aida Bërxholli, Drejtore e British Council Albania, informoi […]

Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013” – Takim midis KOKSH, MTKRS dhe Federtave te Sporteve Individuale

Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013” – Jemi vonë, herët apo në kohë?! Sot, më datë 4 Qershor 2012, Komisioni Teknik i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar i drejtuar nga Kyretari i këtij Komisioni z. Viron Bezhani, organizoi një takim me përfaqësues të Federatave të sporteve individuale që bëjnë pjesë në progamin sportiv të Lojrave Mesdhetare 2013 që […]