Archive for July, 2012

Ceremonia e Mireseardhjes ne Fshatin Olimpik Londer 2012 per Ekipin Olimpik

Nga Ditari ne Fshatin Olimpik Londer 2012, 23 Korrik 2012 Ka qenë një ngjarje e vecantë sot për Ekipin Olimpik Shqiptar këtu në Londër. Ekipi Olimpik Shqiptar i veshur me uniformën sportive kuq e zi në orën 14:30 me orën lokale iu drejtua Village Plazza vendi ku organizohet Ceremonia e Mirëseardhjes në Fshatin Olimpik “Londër […]

GALA OLIMPIKE – per Delegacionin Olimpik Shqiptar, pjesemarres ne Lojrat Olimpike “Londer 2012”

Mbrëmje “Gala” e dorëzimit të Flamurit Shqiptar ekipit Olimpike Dje në mbrëmje Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka organizuar Ceremoninë Gala të dorëzimt të flamurit Shqiptar, Delegacionit Olimpik pjesëmarrës në Lojrat Olimpike “Londër 2012”. Në këtë mbrëmje merrnin pjesë të gjithë sportistët të cilët do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojrat Olmpike “Londër 2012”, shoqëruar nga trajnerët […]

Grumbullohet Ekipi Olimpik dhe nenshkruhen kontrstat per pjesemarrjen ne Londer 2012

DEKLARATË PËR SHTYP Tiranë, 6 Korrik 2012 Të ndëruar Miq të medias dhe të pranishëm, Në emër të Ekipit Olimpik dhe nën përgjegjësinë e Shefit të Misionit për këto Lojra, kam nderin dhe kënaqësinë të deklaroj zyrtarisht fillimin e grumbullimit të Ekipit Olimpik pjesëmarrës në Londër 2012. KOKSH e shikon Ekipin Olimpik si entitetin më […]