Archive for September, 2012

Lista e substancave te ndaluara doping e miratuar nga WADA per vitin 2013

WADA-Prohibited-List-2013-EN WADA-Monitoring-Program-2013-EN WADA-Summary-Modifications-Explanatory-Notes-2013-List-EN

KOKSH, mbeshtetje Federates Shqiptare te Taekwondos per trajnimin dhe kualifikimin e trajnereve

Ne vijim te strategjise se KOKSH per te rritur cilesine dhe rezultatet sportive nepermjet formimit te specialisteve dhe trajnereve sipas standarteve te stervitjes se Federatave Nderkombetare te sporteve perkatese, KOKSH do te mbeshtesi Federaten Shqiptare te Taekwondos per zhvillimin e Kursit Teknik per Trajnere e cila financohet nga IOC-Solidariteti Olimpik dhe mbeshtetet nga Federata Boterore […]

WADA – Publikohet lista e substancave te ndaluara per vitin 2013. Hyn ne fuqi ne date 1 Janar 2013

2013 Prohibited List available on WADA website September 26, 2012 Following approval by WADA’s Executive Committee on September 10, the 2013 List of Prohibited Substances and Methods is now available. Noteworthy changes to the List, which will come into force on January 1, 2013, include:

KOKSH – Kurs Teknik per Trajneret e Mundjes

KOKSH ne objektivat e tij per zhvillimin dhe trajnimin e burimeve njerezore ne sport do te mbeshtesi Federaten Shqiptare te Mundjes me nje projekt (Kurs Teknik per Trajnere) te financuar nga Solidariteti Olimpik. FILA Federata Boterore e Mundjes do te dergoje ne  datat 8-20 Tetor 2012 ne Shqiperi z. Andon Sheytanov Specialist nderkombetar nga Bullgaria i […]

ANETARET E KOKSH

Anetaret e KOKSH FEDERATA SHQIPTARE E ALPINIZMIT, FEDERATA SHQIPTARE E ATLETIKES, FEDERATA E AERONAUTIKËS SHQIPTARE, FEDERATA SHQIPTARE E BADMINTONIT, FEDERATA SHQIPTARE E   BASKETBOLLIT, FEDERATA SHQIPTARE E  BILARDOS, FEDERATA SHQIPTARE E BODYBULIDING, FEDERATA SHQIPTARE E BOKSIT, FEDERATA SHQIPTARE E CIKLIZMIT, FEDERATA SHQIPTARE E DANCIT SPORTIV, FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT, FEDERATA SHQIPTARE E GJIMNASTIKES, FEDERATA SHQIPTARE […]