Archive for October, 2012

Kursi Teknik per Trajneret e Judos – Certifikohen Trajneret

Ne ambjentet e Kompleksit Sportiv Rinia ne te cilin per 10 dite me radhe u zhvillua Kursi Teknik per Trajneret e sportit te Judos, kurs i mundesuar nga KOKSH nepermjet Solidaritetit Olimpik, sot me date 30 Tetor 2012 u zhvillua ceremonia mbylljes dhe Certifikimit te trajnereve qe u trajnuan ne kete kurs. Trajneret ne perfundim […]

KOKSH i dorezon Dr. Mario Pescante “Medaljen e Mirenjohjes” akorduar nga Presidenti i Republikes

I ftuar nga KOKSH, dje më 26.10.2012, në mesditë ka mbërritur në Shqipëri z. Mario Pescante. Vizita e tij dy ditore është në kuadër të dorëzimit të një dekorimi që Presidenti i Republikës së Shqipërisë i ka akorduar z. Pescante “Medaljen e Mirënjohjes ” për kontributin që ai ka dhënë për zhvillimin e Lëvizjes Olimpike në […]

KOKSH mirenjohje per mbeshtetesit e paralimpistit Haki Doku

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar i jep targetat e Mirenjohjes z. Roberto Rancilio, Administratori i Klubit Sportiv Rancilio , Parabiagio dhe z. Vittorio Bonnissi-trajneri per Kontributin e dhene ne mbeshtetje te sportistit Paralimpik z. Haki Doku, si sportisti i pare shqiptar qe ka marre pjese ne Lojerat Paralimpike Londer 2012.

Orikum, “Sporti dhe Vlerat Olimpike”

  KOKSH në bashkëpunim me Bashkinë Orikum zhvilluan me date 24 Tetor 2012 në Orikum të Vlorës aktivitetin kulturor dhe sportiv “Sporti dhe Vlerat Olimpike”, në kuadër të 100 vjetorit të Pavarësisë. Ky aktivitet, në të cilin morën pjesë rreth 900 nxënës e të ftuar nga Shkollat e Orikumit  dhe Dukatit  pati si qëllim aktivizimin masiv […]

Starton edhe Kursi Teknik per Trajneret e Judos

Federata Shqiptare e Judos filloi dje Kursin Teknik per Trajnere  i cili mbeshtetet nga Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar. Sporti i judos eshte tashme prezent ne dy Olimpiada dhe si kerkese e Federates per te patur rezultate dhe ruajtur prezencen e sportit te judos ne Olimpiade apo perfaqesimit neper kompeticione te rendesishme rajonale apo kontinentale, kerkohet […]

Kursi Teknik per Trajneret e sportit te Taekwondos

Sic kemi njoftuar edhe me pare ne lidhje me zhvillimin e kurseve teknike per trajnere ne sportet e mundjes, xhudos, taekwondos dhe boksit, si pjese e strategjise se KOKSH per te kontribuuar ne  permiresimin dhe rritjen cilesore me njohuri bashkekohore te burimeve njerezore ne sport dhe konkretisht trajneret, pas perfundimit te kursit te mundjes, dje […]