Archive for November, 2012

Ia dolemm se bashku

Partneritet i sukseshem i KOKSH me British Council dhe Fondacionin Vodafone Albania beri te mundur pjesemarrjen e Shqiperise per here te pare ne Lojerat Paralimpike Londer 2012. Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase i dorezoi ne ceremonine e celjes se ekpozites partnereve British Council Albania dhe Fondacioni Vodafone Albania Simbolet e Mirenjohjes me dedikimin: “Per […]

Kursi Lokal i Administratoreve Sportive ne Bajram Curri

KOKSH nisi sot Kursin Lokal per Administratoret Sportive te cilen e organizon ne qytetin e Bajram Currit. Te pranishem ne ceremonine e hapjes ishte kryetari i Bashkise se B. Currit z. Agron Demushi i cili pershendeti pjesemarresit dhe shprehu mbeshtetjen per nje vizion te ri per sportin ne qytet mqns edhe per infrastrukturen sportive eshte […]

Sporti i Skermes tashme edhe ne Shqiperi

Nën logon Skerma mban aktiv trupin dhe trurin tuaj, Federata Shqiptare e Skermës në bashkëpunim me Federatën Italiane të Skermës organizoi Turneun e Skermës të 100 vjetorit të Pamvarësis, me datë 17 nëntor në ambjentete hotel Sheraton. Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ishte një nga promotorët e aktivitetit, duke zbatuar politikat e tij në mbështetje të sporteve të reja në […]

KOKSH – Simbol Mirenjohjeje per Raiffeisen Bank

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar perfaqesuer nga Sekretari i Pergjithshem Stavri Bello dhe anetaret e Komitetit Ekzekutiv, ne prezence te stafit organizoi sot ne nje takim jo formal ne zyrat e CEO te Raiffeisen Bank Albania dorezimin e simbolit te Mirenjohjes co-Sponsorit  gjeneral te KOKSH me dedikimin: Mirenjohje per kontributin e dhene ne mbershtetje te pjesemarrjes […]

Asambleja e 16-të e KOKSH – Analiza Vjetore e Punës

Komiteti Ekzekutiv i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, në mbledhjen e tij të datës 8 Nëntor 2012,  vendosi të mbajë Asamblenë e 16-të të KOKSH për të bërë analizën vjetore të punës  me datë 12 Dhjetor 2012 , ora 17.00, tek Hotel Tirana Internacional

Shqiperi – Kosove / Takim i perbashket me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe Komiteti Olimpik i Kosovës organizuan një Takim të Përbashkët me pjesëmarrjen edhe të përfaqësuesve të  federatave sportive shqiptare dhe ato kosovare. Aktiviteti u zhvillua në kuadrin e 100 vjetorit të Pavarësisë, dhe ka për qëllim rritjen e bashkëpunimit  ndërmjet federatave homologe, shkëmbimin e eksperiencave, si dhe të shërbejë si element […]