Archive for November, 2012

ASMC 2 – Se shpejti fillojne regjistrimet per Kursin e Avancuar per Menaxhimin Sportiv

  Advanced Sport Management Course – ASMC – Kursi i Avancuar per Menaxhimin Sportiv Per te gjithe personat e interesuar, KOKSH njofton se se shpejti do te fillojne regjistrimet per Kursin e Avancuar per Menaxhimin Sportiv – Edicioni i dyte. Ne ditet ne vijim do te publikohet broshura me kriteret e regjistrimit per ASMC 2. Qendroni […]

MERSIN 2013 – Takim i perbashket me Fderatat Sportive

KOKSH, Komisioni Teknik i KOKSH dhe perfaqesues Federatave Sportive, zhvilluan nje takim te perbashket ne lidhje me pjesemarrjen ne Lojrat mesdhetare “Mersin 2013”. Kjo mbledhje pervec se informuese me informacionet e nevojshme nga mbledhja e Shefave te Misionit mbajtur me date 18 Nentor, ishte edhe nje rikujtim per Federatat sportive pasi deri me date 10 […]

Certifikohen edhe Trajneret e Taekwondos ne Kursin Teknik

Perfundoi sot Kursi Teknik per Trajneret e Taekwondos, kurs ky i financuar nga Solidariteti Olimpik dhe mbeshtetur nga Federata Boterore e Taekwondos. KOKSH ne strategjine e tij per rritjen e cilesise sportive nepermjet trajnimit dhe kualifikimit te trajnereve ka realizuar ne bashkepunim me Federaten Shqiptare te Taekwondos ne datat 20 Tetor – 01 Nentor 2012, Kursin […]