Archive for December, 2012

Certifikohen trajneret e boksit, pjesemarres ne Kursin Teknik per Trajnere 8-17 Dhjetor 2012

Ne permbushje te strategjise se KOKSH per permiresimin e kuadrit sportiv (trajneret), KOKSH ne bashkepunim me Federaten Shqiptare  zhvilloi Kursin e Teknik per Trajneret e Boksit nga i cili u certifikuan 23 trajnere. Ky kurs u drejtua nga eksperti i Federates Nderkombetare te Boksit Amator (AIBA) z. Carmine Fracasso, nga Italia. Trajneret pjesemarres ne kete […]

Zhvillohet Asambleja e 16-të Vjetore e KOKSH

Dje ne ambjentet e Hotel Tirana International, u zhvillua Asambleja e 16-te e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar. Me quorumin e duhur te anetareve, asambleja vijoi punimet e saj sipas rendit te dites.

Presidentja e KOKSH Znj. Tase pret Presidentin e Komitetit Olimpik të Arabisë Saudite, Princin Nawaf bin Faisal bin Fahd bin Abdulaziz

Ne zyrat e KOKSH, sot ne date 9 Dhjetor 2012, Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase ka pritur ne nje vizite zyrtare Presidentin e Komitetit Olimpik te Arabise Saudite Princin Nawaf bin Faisal bin Fahd bin Abdulaziz, i cilieshte njekohesisht edhe anetar i IOC dhe Minister i Ceshtjeve te Rinise dhe Sportit. Princi i shoqruar […]

Starton Kursi Teknik per Trajneret e Boksit, drejtuar nga specialisti i Federates Boterore z. Nino Fracasso

Sot startoi kursi teknik per trajneret e boksit. KOKSH, duke vijuar me strategjine per mbeshtetjen dhe permiresimin e burimeve njerezore ne sport (specialiste dhe trajnere), vijon mbeshtetjen per Federaten Shqiptare te Boksit per zhvillimin e Kursit Teknik per Trajneret e Boksit. Kursi do te zhvillohet ne datat 8-17 Dhjetor 2012 dhe do te drejtohet nga […]