Archive for January, 2013

Festivali Dimeror Olimpik Rinor Europian “Brasov 2013”

Edicioni i 11të i Festivalit Dimëror Olimpik Rinor Europian  EYOWF, do të celë siparin kësaj radhe në Brasov Rumani, në datat 17-22 Shkurt 2013. Sportistë të rinj nga e gjithë Europa, të grupmoshave 15 – 18 vjec do të garojnë mes tyre në të gjitha disiplinat sportive dimërore. Prej disa vitesh, Shqipëria është pjesëmarrëse e […]

Skiatori Erjon Tola, vijon pergatitjet per kualifikimin ne Lojrat Olimpike Dimerore “Sochi 2014”

Skiatori Erjon Tola pjesemarres ne dy Lojrat Olimpike Dimerore “Torino 2006” dhe “Vancuver 2010” po vijon pergatitjet per tu kualifikuar ne Lojrat Olimpike Dimerore “Sochi 2014”.  Ai ka vijuar pjesemarrjen ne garat e Federates Nderkombetare te Skive (FIS) per te grumbulluar piket e nevojeshme per kualifikimin e tij ne keto lojra. Gara e fundit qe […]

KOKSH dhe KOK Francez – Vijon me sukses programi perbashket i vullnetareve

Unë jam Samir Kadi dhe unë jam 24 vjeç. Unë vij nga Parisi, ku kam studiuar Juridik dhe Ekonomik. Unë do të jem vullnetar 6 muaj këtu në Tiranë, duke bërë një shërbim civil pranë Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, në sajë të programit të bashkëpunimit ndërmjet KOKSH dhe Komitetit Olimpik Francez. Ky është viti i […]

Mbështetje Financiare për Projekte

 Rregullore per mbeshtetjen financiare_KOKSH  Formular dorezimi dokumentacioni (Aneks 4) Formular Aplikimi (Aneks 1)  Formular Aplikimi _Aneks 1 Raport Teknik (Aneks 2)  Raport Teknik _Aneks 2 Raport financiar (Aneks 3) Raport financiar _Aneks 3 Projekti Special i EOC Aplikim per mbeshtetje me Projekte Speciale nga Komiteti Olimpik Europian (sipas aplikimit dhe fondit vjetor). Shuma vjetore ne […]