Archive for February, 2013

Seminar me Federatat Sportive mbi programet e Solidaritetit Olimpik 2013-2016 dhe Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar organizoi me datë  26 Shkurt 2013 , në sallën e konferencave tek “Te stela” resort një Seminar me pjesëmarrjen e të gjithë Federatave Sportive Shqiptare. Tema e Seminarit ishte dedikuar Planit të ri katërvjecar të programeve të Solidaritetit Olimpik 2013-2016 dhe Lojërave Mesdhetare “Mersin 2013” që do të mbahen në Qershor, […]

NJOFTIM – KOKSH, SEMINAR ME FEDERATAT/SHOQATAT SPORTIVE ANETARE

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njofton se do të organizojë me Federatat/Shoqatat Sportive Anëtare SEMINAR me Temë: “Programet e Solidaritetit Olimpik 2013-2016” Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”   E Martë, datë 26 Shkurt 2013 Te Stela Resort, Autostrada Tiranë-Durrës (Km i 7), pranë QTU Kriteret për pjesëmarrje Deri në 2 (dy) pjesëmarrës për çdo Federatë mund të marrin pjesë […]

Shqipëria në garat e Festivalit Dimëror Olimpik Rinor Europian në Rumani

Shqiperia merr pjese në Edicioni i 11të të Festivalit Dimëror Olimpik Rinor Europian  EYOWF, që do të zhvillohen në Brasov Rumani, në datat 17-22 Shkurt 2013. Ceremonia zyrtare e përcjelljes së ekipit shqiptar u bë në ambjentet e Vodafone Albania – Sponsorit Gjeneral të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar. Prej disa vitesh, Shqipëria është pjesëmarrëse e […]

Vijojne regjistrimet per ASMC 2013 deri me 11 Mars 2013

  Regjistrimet deri me 11 Mars 2013 Per te gjithe personat e interesuar, KOKSH njofton se kane filluar regjistrimet per Kursin e Avancuar per Menaxhimin Sportiv – ASMC 2013 (Edicioni i dytë). Ne vijim do te gjeni kriteret dhe formularin e aplikimit per pjesemarrjen ne ASMC 2013.