Archive for February, 2013

Ngushellime per humbjen e parakoheshme te Alfred Ziaj

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar i shpreh ngushellime familjareve dhe te gjithe komunitetit sportiv te futbollit per humbjen parakoheshme te  anetarit te Komitetit Ekzekutiv te Federates Shqiptare te Futbollit,  ish-legjendes se Flamurtarit, Alfred Ziaj.  

OLYMPIC SOLIDARITY – World programmes 2013-2016

OLYMPIC SOLIDARITY World programmes 2013-2016 A – Athletes ATHLETES – INTRODUCTION 1 – Olympic Scholarships for Athletes – Sochi 2014 1.1 SOCHI 2014 – GUIDELINES 2 – Olympic Scholarships for Athletes – Rio 2016 2.1 RIO 2016 – GUIDELINES 3 – Team Support Grant 3.1 TEAM SUPPORT GRANT – GUIDELINES 4 – Continental Athlete Support […]