Archive for March, 2013

Konference rreth P. de Coubertin dhe Vlerave Olimpike

KOKSH falenderon të gjithë pjesëmarrësit për suksesin  e Konferencës së organizuar me  datë 26 Mars në Teatrin e Komedisë, Tiranë. Konferenca kishte temë  “Jeta e Pierre de Coubertin , Lëvizja dhe Vlerat Olimpike , dhe ishte një bashkëpunim i KOKSH me Ambasadën Franceze në kuadrin e Pranverës Frankofone. Në mënyrë për të festuar frymën Olimpike […]

Urime Kombetares Kuq e Zi te Futbollit

KOKSH shpreh urimet dhe emocionet pozitive per Kombetaren e Futbollit, per ate fitore te denje dhe te merituar kunder Norvegjise. Sporti eshte mjeti me i mire per te treguar vlerat. Nen frymen e fair-play dhe vlerave te treguara ne fushe nga futbollistet apo sportiste te tjere ne sporte te tjera, cdo shqiptar ndjehet krenar kur […]

KUJDES: Te gjithe sportistet duhet te kene kujdes nga GW501516 – Substanca me kete kod shitet dhe po perdoret nga sportistet

ALERT: GW501516 Please inform your athletes as soon as possible. Montreal, March 21, 2013 To: All Anti-Doping Organizations It has come to WADA’s attention that the black market substance GW501516 is being sold to and used by some athletes. The side effect of this chemical compound is so serious that WADA is taking the rare step […]

Ekspozita përmbledhëse rreth Pierre de Coubertin me rastin e cereremonisë së hapjes së Pranverës së Frankofonisë

E martë, 19 Mars kemi pasur kënaqësinë për të hapur ekspozitën tonë rreth Pierre de Coubertin. Kjo ngjarje u organizua në bashkëpunim me KOKSH dhe Ambasadën Franceze në kuadrin e pranverës së Frankofonisë në Shqipëri. Me rastin e 150 vjetorit të lindjes së Pierre de Coubertin, kjo ekspozitë përmbledh jetën dhe punën e tij shumë […]

Lista e kandidateve te pranuar per ASMC 2013

Per programin e Advanced Sport Management Course (ASMC 2013), pjesemarresit e me poshtem jane perzgjedhur per te  ndjekur kursin e ASMC 2013.