Archive for March, 2013

PARANDALOJMË DHUNËN NËPËRMJET SPORTIT

PARANDALOJMË  DHUNËN nëpërmjet SPORTIT, ishte kjo tema e aktivitetit që KOKSH organizoi në qytetin e Lezhës me datë 12 mars 2013. Bashkëpunëtorë ishin Drejtoria Arsimore, Qëndra Kulturore e Fëmijëve. Aktiviteti u zhvillua në kompleksion e shkollave të mesme në qëndër të qytetit dhe morën pjesë katër shkolla dhe gjithashtu nxënës të shkollave të tjera të […]