Archive for April, 2013

Fillon ASMC 2013 – Kursi i Avancauar për Menaxhimin Sportiv

KOKSH në kuadër të përmirësimit dhe zhvillimit të burimeve njerëzore në sport dhe sidomos atë në fushën e menaxhimit të organizatave sportive Olimpike, startoi Kursin e Avancuar për Menaxhimin Sportiv “ASMC 2013”. Ky është edicioni i dytë i këtij lloj kursi i cili mbështetet dhe financohet nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Moduli 1 […]

PARANDALOJMË DHUNËN NËPËRMJET SPORTIT

Shkolla 9 vjecare “Agim Tafili”, Komuna Bërdicë Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar vazhdon realizimin e aktiviteteve në kuadrin e projektit  PARANDALOJMË  DHUNËN nëpërmjet SPORTIT. Ndalesa e radhës e stafit të KOKSH ishte në Komunën Bërdicë e Sipërme , Qarku Shkodër. Aktiviteti u zhvillua dje me datë 18 Prill me nxënësit e shkollës 9 vjecare “Agim  Tafili”. […]

Godelli dhe Begaj me medalje ne Europian

Dje ne Pallatin e Sportit “Asllan Rusi”, ne pedanen ku zhvillohet Kampionati Europian i Peshengritjes per te rritur, kane konkuruar tre nga sportistet e Ekipit Shqiptar prej te cileve priteshin medalje. Ne gare fillimisht kane qene Briken Calja dhe Daniel Godelli ne peshen 69kg per meshkuj dhe me pas ka konkuruar per kategorine 58kg Romela […]

Kampionati Europian i Peshengritjes per te Rritur, Tirane 8-15 Prill 2013

Sot ne Tirane, ne Pallatin e Sportit “Asllan Rusi” celet Kampionati Europian i Peshengrtije per te Rritur, i cili do te zhvillohet deri me date 15 Prill 2013. Ekipi Shqiptar do te konkuroje ne disa kategori peshash nga ku dhe pretendimet per medalje jane te pritshme. Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar i bashkohet urimit te te […]