Archive for May, 2013

Vijon ASMC 2013 dhe trajnimi i burimeve njerezore ne sport

Moduli i dytë i ASMC 2013 u zhvillua në datat 24-25 Maj 2013 në qytetin e Pogradecit. Tematika e këtij moduli ishte Menaxhimi Strategjik i cili shpjegon rëndësinë dhe procesin e hartimit të strategjive apo politikave që një organiziatë sportive projekton për të ardhmen. Nëntema të trajtuara nga Facilitatorët e ASMC rreth Menaxhimit Strategjik kishin […]

Statuti i KOKSH

  STATUTI I KOKSH 2021                Miratimi i IOC 2021

Takim ne KOKSH me rastin e Mitingut Nderkombetar te Atletikes “Robert Emmiyan”

Ne kuader te organizimit te Mitingut Nderkombetar te Atletikes “Robert Emmiyan”, organizuar nga Federata Shqiptare e Atletikes ne date 26 Maj 2013, vete z. Emmiyan dhe Perfaqesues te Federates Ballkanike te Atletikes kane zhvilluar nje takim ne zyrat e KOKSH ku jane pritur nga Sekretari i Pergjithshem i KOKSH z. Stavri Bello dhe anetare te […]

MERSIN 2013 – Kombetarja e Futbollit ne grupin A

Dje ne Mersin te Turqise eshte hedhur shorti per sportet me skuadra Futboll, Basketboll, Hendboll dhe Volejboll te cilat do te marrin pjese ne Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”. Shqiperia do te marre pjese ne Mersin 2013 vetem me nje sport ekipor ate te futbollit. Shorti e percaktoi ekipin e futbollit ne Grupin A se bashku […]