Archive for August, 2013

PREZANTOHET SPORTI I REGBISE NE SHQIPERI

  Tashme eshte nje realitet sporti i Regbise edhe ne Shqiperi. Per te promovuar kete sport ne Shqiperi, nje grup nismetaresh dhe praktikuesish te ketij sporti te shoqeruar me pasionin e tyre te vecante,  do te vijne nga Italia per te promovuar kete sport te ri e te panjohur ne Shqiperi duke zhvilluar nje ndeshje […]