Archive for September, 2013

Thomas Bach, zgjidhet Presidenti i IOC

Thomas Bach Presidenti i ri i Komitetit Olimpik Nderkombetar (IOC). Ai u zgjodh sot mbas nje votimi te anetareve te IOC ne Sesionin e 125 i cili u zhvillua ne Buenos Aires, Argjentine. Ne gare ishin 6 kandidate per postin e Presidentit te IOC. Per me shume ndiqni: http://www.olympic.org/news/thomas-bach-elected-new-ioc-president/208945 Gjithashtu gjate Sesionit te 125 te […]

NJOFTIM

N J O F TI M Asambleja e 17-të e  Përgjithshme Zgjedhore e KOKSH Komiteti Ekzekutiv i KOKSH, në mbledhjen e tij të fundit, me Vendim nr.26, vendosi të thërrasë Asamblenë e 17-të të Përgjithshme të KOKSH për zgjedhjen e organeve drejtuese të tij,  me datë 20 Shtator 2013 , ora 11.00, tek Hotel Tirana […]

TOKJO – Qyteti fitues i Lojrave Olimpike Verore 2020

Tokjo eshte qyteti qe do te prese Lojrat Olimpike Verore 2020. Vendimi eshte marre sot nga anetaret e IOC te cilet kane votuar ndermjet tre qyteteve kandidate: Madriti, Stambolli dhe Tokjo. Votimi ka kaluar ne disa raunde. Fillimisht ne raundin e pare te votimit qyetetet kandidate jane renditur: Tokjo 42 vota, Stambolli 26 dhe Madriti 26 […]