Archive for October, 2013

Nenshkruhet protokoll marreveshje bashkepunimi midis KOKSH dhe KOK

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar dhe Komiteti Olimpik i Kosoves nenshkruan sot ne daten 30 Tetor ne Prishtine Protokoll Marreveshje Bashkepunimi. Te perfaqesuar ndermjet Presidenteve respektive z. Viron Bezhani dhe z. Besim Hasani, marreveshja u nenshkrua ne prani medias, te perfaqesuesve te KOKSH, KOK, perfaqesuesve te Drejtorise se Sporteve te Ministrise se Kultures Rinise dhe Sporteve […]

Talentet – Kamp stervitor i nivelit te larte ne Slloveni

Në kuadër të mbështetjes së sportistëve të talentuar me qëllim kualifikimin në Lojërat Olimpike Rinore 2014, KOKSH ka mundesuar falë mbështetjes së Solidaritetit Olimpik dhe në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Sllovenisë, një Kamp Trajnimi të nivelit të lartë për 5 sportistë, zhvilluar në Qëndrën Sportive Rogla në Slloveni. Sportistët Eneda Deliu – atletikë (100m, […]