Archive for November, 2013

NJOFTIM – Kurs 3 ditor per Administratoret Sportive

    Formular Aplikimi – Kurset Lokale [DOC]

Akademia Olimpike Shqiptare – Percakton Sesionet Vjetore per te Rinj dhe te Rritur

Bordi i Akademisë Olimpike Shqiptare u mbodh sot datë 26.11.2013 në një takim për të përcaktuar kalendarin e aktiviteteve dhe orientuar axhendën e promovimit të Olimpizmit në vijim. E kryesuar nga Prof. Asoc. Agron Cuka, bordi i AOSH diskutoi për dy aktivitetet më të afërta të saj që janë Sesioni i Akadmisë Olimpike për të […]

Presidenti i KOKSH – Konference per Shtyp per pjesemarrjen ne Asamblene e Pergjithshme te EOC

Tirane me 26.11.2013  Deklarate Per Shtyp Të nderuar përfaqësues të medias Gjatë fundjavës së kaluar, në Romë të Italisë u zhvillua asambleja e 42-të e Komitetit Olimpik Europian (EOC), ku mori pjesë edhe Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar përfaqësuar nga presidenti Viron Bezhani e sekretari Stavri Bello. Një takim i rëndësishëm, ku mori pjesë edhe presidenti […]

Statuti i KOKSH merr njohjen zyrtare te Ministrise se Arsimit dhe Sportit

Ministrja Nikolla firmos Statutin e KOKSH dhe marrëveshjen e bashkëpunimit me Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar. Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Znj.Lindita Nikolla, ditën e Premte, datë 8 Nëntor 2013, në mjediset e MAS zhvilloi një takimim me anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të KOKSH, që kryesohej nga presidenti Viron Bezhani, zv.presidenti Gjergj Ruli dhe Sekretari i […]

KOKSH vijon mbeshtetjen per Talentet e Reja

Në zyrat e KOKSH, Presidenti i tij Z. Viron Bezhani dhe Presidenti i Federatës Shqiptare të Skive Z. Shkëlqim Memaj dhanë një konferencë për shtyp, në prezencë të 14 skiatorëve të rinj dhe 4 trajnerëve të cilët nisen sot, 1 Nëntor 2013, për një periudhë trajnimi intensive 2-javore në Cervinia, Itali. Këta sportistë të rinj […]