Archive for December, 2013

Konference e dytë Kombetare e Sport për të Gjithë

Konferenca e dyte Kombetare e Sportit per te Gjithe me teme “Shoqeri ne Levizje”, organizohet nga Federata Shqiptare e Sport per te Gjithe me mbeshtetjen e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar, Partner Institucional Ministrine e Arsimit dhe Sporteve, si dhe Partner Akademik Universitetin e Sportevet te Tiranes, Fakultetin e Sportit te Elbasanit dhe Shkodres. Te gjithe […]

Titullaret e KOKSH, pritje per Ismail Keta, tre here kampionin e botes ne Kik Boks

Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani dhe Sek.Pergjithshem z. Stavri Bello, ofruan nje pritje ne KOKSH per Ismail Keta, tre here kampion i botes ne sportin e Kik boksit. z. Bezhani shprehu vleresimin per angazhimin e tij sportiv dhe imazhit te Shqiperise neper bote me rezultatet e marra si dhe nje kontribues per rritjen e […]

Komisioni Sport per te Gjithe i KOKSH

Komisioni Sport per te Gjithe i KOKSH i kryesuar nga z. Ilir Gusho, filloi punen e tij per te planifikuar aktivitetet qe KOKSH do te ndermarre ne baze te nje plani afatshkurter dhe afatgjate me qellim promovimin e sportit si nje e drejte qe i perket te gjithe njerezve per tu ushtruar, pa dallime apo […]

“Mbeshtetje dhe trajnim ne qendra te specializuara per sportistet cilesore”

Deklarate per Shtyp 17.12.2013 nga Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani ne takimin me z. Gjergj Ruli (zv.President  i KOKSH, Kryetar i Komisionit Teknik te KOKSH dhe President i Federates Shqiptare te Atletikes) dhe  z. Shkelqim Mema (President i Federates Shqiptare te Skive) KOKSH eshte i angazhuar per te mbeshtetur sportistet cilesore te cilet synojne […]

Trajnim per Administratoret Sportive – Tirane (12-14 Dhjetor 2013)

Ne datat 12-14 Dhjetor 2013, Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar organizoi ne Tirane prane Resort Testela Kursin e Administratoreve Sportive me pjesemarrjen e 22 perfaqesuesve te federatave, klubeve dhe shoqatave te ndryshme sportive. Per tu theksuar ne kete kurs ishte mosha relativisht e re e pjesemarresve, si dhe nder 22 prej tyre, 9 ishin pjesemarrese femra. […]

Shqipëri-Kosovë / Takimi i 2-të i Përbashkët i Institucioneve Sportive

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) dhe Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK), sot në datën 7 Dhjetor 2013 zhvilluan një takim të përbashkët në formë të Tryezës së Rumbullakët me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të anëtarëve të bordeve ekzekutive të Komiteteve Olimpike respektive, Federatave Sportive Olimpike shqiptare dhe ato kosovare, si dhe Drejtoritë e Sportit pranë Ministrive […]