Archive for January, 2014

WADA nxjerr dy udhezime qe marrin fuqi te menjehereshme

WADA releases two Guidelines taking effect immediately – hGH and GC-C-IRMS Montreal, January 30, 2014 Dear Stakeholders, hGH WADA releases version 2.0 of the Guidelines for the application of the human Growth Hormone (hGH) Isoform Differential Immunoassays for detection of doping with human Growth Hormone in sport . This new version of the Guidelines reflects the revised […]

Seminari “Forcimi i Sportit permes Qeverisjes se Mire”

27.01.2014 Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar zhvilloi sot ne Hotel Tirana nje Seminar me aktore gjitheperfshires te institucioneve sportive ku kryefjala ishte promovimi i Qeverisjes se Mire ne Sport. Per realizimin e ketij Seminari, KOKSH ka kerkuar bashkepunimin me ENGSO (Europen Non-Governmetal Sports Organization) dhe EOC EU Office (Zyres se Sportit prane Bashkimit Europian).  Ne ditet […]

Prezantohet uniforma e Ekipit Olimpik per Sochi 2014

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar prezantoi sot uniformat e Ekipit Olimpik “Sochi 2014”, sponsorizuar nga Kompania Energia Pura. Ekipi Olimpik do te pritet nga Presidenti i Republikes Z. Bujar Nishani per Ceremonine e Dorezimit te Flamurit , diten e Merkure , date 29 Janar 2014, ora 11.00.    

SEMINAR – QEVERISJA E MIRE NE SPORT

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar ka kenaqesine te informoje se ne daten 27 Janar 2014 ne bashkepunim me ENGSO (Europen Non-Governmetal Sports Organization) dhe Zyres se Sportit te Bashkimit Europian, do te organizojne Seminarin me teme: Forcimi i Sportit nepermjet Qeverisjes se Mire. Ne ditet e sotme, qeverisja e mire eshte nje domosdoshmeri e te gjitha […]

Cel punimet Konferenca e 2-te Kombetare Sport per te Gjithe

Sot në Durrës, në ambjentet e Hotel Bleart, celi punimet Konferenca e dytë Kombëtare e Sport për të Gjithë me temën “Shoqëri në Lëvizje” . Konfernca organizohet nga Federata Shqiptare e Sport për të Gjithë në bashkëpunim me Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe partner zyrtar Ministrinë e Arsimit dhe Sportit. Fjalën e celjes dhe mirëseardhjes […]