Archive for February, 2014

Fillon Kursi Teknik per Trajneret e Peshengritjes

19.02.2014 – Sot startoi Kursi Teknik per Trajnerert e sportit te peshengrtijes i cili do te zhvillohet ne kuader te trajnimit burimeve njerezore ne sport sic jane trajneret dhe specialistet e sportit. Ne kete kur marrin pjese 22 trajnere te federuar nga Federata Shqiptare e Peshengrtijes nga te gjitha klubet anetare te FSHP. Ne ceremonine e […]

Demtohet skiatori Erjon Tola gjate stervitjes

Sot (dje) ne daten 12.02.2014, rreth ores 19.15 (ora lokale ketu ne Sochi) skiatori Erjon Tola, pjesmarres per here te trete ne Lojrat Olimpike Dimerore, ne mbyllje te seances stervitore te mbremjes (mbasdites) rreshqiti gjate nje ushtrimi ne palester dhe beri nje frakture te dyfishte  ne parakrahun e majte. Me nderhyrjen e mjekut te ekipit […]

David Rigert – Kurs Teknik ne Shqiperi per Trajneret e Peshengritjes ne datat 19-28 Shkurt

KOKSH ne objektivat e tij per zhvillimin dhe trajnimin e burimeve njerezore dhe mbeshtetjen e sporteve Olimpike individuale, me qellim rritjen rezultateve dhe performancen sportive nepermjet zhvillimit te specialisteve dhe trajnereve te sportit perkates, KOKSH do te ofroje Kurs Teknik per Trajnere ne sportin e peshengrtijes.  Per KOKSH eshte shume e rendesishme qe burimet njerezore […]

Aktivitete KOKSH 2013

Publikimi i KOKSH i aktiviteteve 2013

Garat e Ekipit Olimpik Shqiptar ne “Sochi 2014”

Dy sportistet e Ekipit Olimpik Kombetar qe marrin pjese ne Lojrat Olimpike “Sochi 2014”, Erjon Tola dhe Suela Mehilli do te konkurojne ne disiplinen e Ski Alpine. Fillimi i garave te tyre eshte ne daten 18 Shkurt 2014 dhe e para ne konkurim do te jete Suela Mehilli.

Ceremonia e Mireseardhjes ne Fshatin Olimpik “Sochi 2014” per Ekipin Olimpik Shqiptar

Sot ne Fshatin Olimpik te Lojrave Olimpike Dimerore “Sochi 2014”, Kyretari i bashkise se Fshatit Olimpik Elena Isinbaeva i uroi mireseardhjen Ekipit Olimpik Shqiptar dhe ne nder te Ekipit ne nje ceremoni te posacme u ngrit flamuri Shqiptar i cili simbolizon mireseardhjen dhe qendrimin e Ekipit Olimpik Shqiptar ne fshatin Olimpik. Ne perfundim te ceremonise, sic eshte tashme zakon, […]