Archive for April, 2014

Kurset 3 ditore për Administratorë Sportivë 2014

Kurse për Administratorë Sportivë  Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar, në vazhdimësi të angazhimit të tij që nëpërmjet trajnimit synon zhvillimin e kapaciteteve dhe përmirësimin me njohuri të burimeve njerëzore që operojnë në fushën e sportit apo japin kontribut në Federatat ose Shoqatat/Klubet Sportive, ka planifikuar të organizojë dy Kurse për Administratorë Sportivë: Kursi I – organizohet […]

Certifikohen Trajneret e Peshengrtijes

Sot, ne ambjentet e Hotel Mondial, ne nje ceremoni te organizuar nga KOKSH jane shperndare certifikatat e Federates Boterore te Peshengritjes (IWF) per trajneret qe moren pjese ne kursin teknik ne peshengrtije mundesuar nga Solidariteti Olimpik dhe i drejtuar nga eksperti i Federates Boterore te Peshengrtijes z. David Rigert. Ne perfundim te ketij kursi 10 ditor, […]