Archive for May, 2014

Diplomohen pjesemarresit e ASMC 2

Sic ishte lajmeruar, dje ne ambjentet e Hotel Mondial Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar ka zhvilluar Ceremonine e Diplomimit te pjesemarresve ne Kursin e Avancuar per Manxhimin Sportiv (ASMC) edicioni i dyte, zhvilluar ne periudhen 26 Prill 2013 – 18 Janar 2014. Ne kete ceremoni moren pjese Presidenti i KOKSH dhe anetaret e Komitetit Ekzekutiv te […]

Bursa Olimpike për Sportistë “Rio2016”

Komisioni Teknik i KOKSH i mbledhur më datë 29/04/2014 ka vendosur nisjen e procesit të grumbullimit të propozimeve nga Federatat Sportive të sportistëve që janë potencial për kualifikimin në Lojërat Olimpike “Rio 2016”. Për të ndjekur proçedurat e nevojshme për plotësimin e dokumentacionit nga Federatat, Komisioni Teknik kërkon që për cdo sportist të propozuar të […]