Archive for June, 2014

BAKU 2015 – Lojrat Europiane Edicioni 1-re

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar ka zhvilluar nje takim ne zyrat e KOKSH ne kuader te zhvillimit per here te pare te Lojrave Europiane sportive.  E kryesuar nga Presidenti i KOKSH Viron Bezhani dhe Shefi i Misionit Hysen Domi, perfaqesuesit e Federatave sportive qe bejne pjese ne programin e Lojrave Europiane, jane informuar nga Domi per […]

Kursi 3 ditor per Administratore Sportive ne Shengjin mbyllet me sukses

Per tre dite me radhe ne datat 29-31 Maj 2014, ne Shengjin te Lezhes, Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar zhvilloi Kursin per Administratore Sportive. Pjesemarres ne kete kurs ishin individe qe drejtojne ose aderojne ne shoqata apo klube te ndryshme sportive, specialiste ne institucione publike lokale qe kane mision zhvillimin e sportit si dhe studente qe projektojne […]