Archive for July, 2014

Edicioni i pare i Lojrave Europiane

  Fakte teknike te sporteve ne te cilat do te marre pjese Shqiperia ne Lojrat Europiane Aquatics – Swimming Factsheet – / NOT Athletics factsheet-  / ATLETIKE  Boxing factsheet – BOKS Cycling – Road factsheet – / CIKLIZEM Judo factsheet – /  XHUDO  Karate factsheet – / KARATE Shooting factsheet – / QITJE Taekwondo.factsheet – / TAEKWONDO Wrestling factsheet – / MUNDJE   Sistemi […]

Fillojne regjistrimet per Kurset 3 ditore për Administratorë Sportivë

Kurse për Administratorë Sportivë  Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar, në vazhdimësi të angazhimit të tij që nëpërmjet trajnimit synon zhvillimin e kapaciteteve dhe përmirësimin me njohuri të burimeve njerëzore që operojnë në fushën e sportit apo japin kontribut në Federatat ose Shoqatat/Klubet Sportive, ka planifikuar për vitin 2014 të organizojë tre Kurse për Administratorë Sportivë: Kursi I – organizohet në […]