Archive for August, 2014

EKIPI OLIMPIK RINOR SHQIPTAR NISET PER “NANJING 2014”

  Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar organizoi  ceremonine e promovimit te Ekipit Olimpik Rinore qe dote marre pjese ne LOR I gjithe ambjentet rrotull pishines te Resort TeStela u be pjese e evenimentit duke e shnderruar ceremonine e promovimit te ekipit Olimpiki Rinor Shqiprar ne nje feste te vertete. Vete pushuesit ashtu dhe ekipet e femijeve […]

Pergatijet per pjesemarrjen ne Lojrat Olimpike Rinore “Nanjing 2014”

Dje Ekipi Olimpik Rinor i cili do të marrë pjesë në Lojrat Olimpike Rinore “Nanjing 2014” u mblodh në një takim në zyrat e KOKSH në të cilin ishin prezent edhe përfaqësues të federatave përkatëse. Qëllimi i këtij takimi ishte informimi i Ekipit lidhur me pjesëmarrjen në këto Lojra, masat e marra nga KOKSH si […]