Archive for September, 2014

Konvente mbi Manipulimin e Kompeticioneve Sportive

Keshilli i Europes zhvilloi ne date 18 Shtator 2014 ne Magglingen te Zvicres,  Konferencen e 13-te te Ministrave pergjegjes per Sportin. Axhenda e konferences ishte: Korrupsioni ne qeverisjen e sportit Problemet aktuale te politikave te bashkepunimit sportiv  Pan Europian Frimosja e Konventes mbi manipulimin e kompeticioneve sportive nga 15 shtete: Armeni, Azerbajxhan, Bullgari, Danimarke, Finlande, Gjeorgji, Gjermani, […]

KOKSH uron fillim te mbare te vitit te ri shkollor

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar me rastin e fillimit të vitit të ri arsimor 2014-2015 përcjell urimet për këtë ditë të parë të shkollës e cila  shënon një fillim tjetër të ri në rrugëtimin e shoqërisë shqiptare drejt diturisë dhe ndërtimit të një të ardhmeje të sigurt dhe të bukurt.Sot është edhe dita juaj, të dashur […]

Kursi për Administratorë Sportivë – 17-19 Shtator 2014

Kurs për Administratorë Sportivë  Kursi II – organizohet në datat 17-19 Shtator 2014, Puke Klikoni këtu për Formularin e regjistrimit  Kush mund të marrë pjesë? Ky kurs synon pjesëmarrjen e anëtarëve e bordit/kryesisë ose stafit me pagesë të Federatave sportive por edhe anëtarët e bordeve të shoqatave ose klubeve sportive të cilat janë anëtare të Federatave Spotive. Gjithashtu janë të […]