Archive for November, 2014

Nis misioni vullnetar 9-mujor pranë KOKSH

Bashkëpunimi mes Komiteteve Olimpike anëtare të AFCNO vazhdon, dhe mua mu dha mundësia të jem një ndër vullnetarët e përzgjedhur për të kontribuar në zhvillimin e Sportit dhe Vlerave Olimpike, konkretisht në Shqipëri. Emri im është Charles Turcas . Unë jam 23vjec , kam mbaruar studimet për tre vjet për Histori në Pantheon-Sorbonne University dhe […]