Archive for December, 2014

Konkursi Video me e mire me Teme “Shqiperia ne Lojerat Olimpike”

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar zhvilloi me date 15 Dhjetor 2014 ceremonine e ndarjes se cmimeve te Projektit “Video me e Mire “me Teme: “Shqiperia ne Lojrat Olimpike”- . Projekti u realizua ne bashkepunim me Qendren Kulturore te Femijeve Durres dhe kishte per qellim nxitjen e nxenesve ne mbledhjen e informacionit dhe prezantimin sa me interesant ne […]

DEKLARATE – Qendrimi i KOKSH per rastet e fundit doping ne sportin Shqiptar

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar del me kete Deklarate per Shtyp me nje qendtrim shuem te prere ndaj situatës se krijuar javën e fundit, me 3 raste e dopingut në sportin e peshëngritjes, sidomos kur bëhet fjalë për 3 peshengrites, fitues të medaljeve Botërore dhe Europiane. Për këtë arsye, Komiteti Ekzekutiv i KOKSH i kërkon me […]

Boksieri i talentuar Jurgen Uldedaj medalje ari ne Turneun Nderkombetar te Boksit per te Rinj ne Baku, Azerbajxhan.

Nje pjesemarrje tjeter e sukseshme e boksiereve tane ne Turneun Nderkombetar te Boksit per te Rinj “A.AGHALAROV CUP -2014” qe u zhvillua neBaku,  Azerbajxhan ne datat 5-9 Dhjetor 2014.KOKSH ne mbeshtetje te Federates Shqiptare te Boksit beri te mundur marrjen pjese te dy boksiereve shqiptare Jurgen Uldedaj dhe mario Sokoli ne kete aktivitet, te  shoqeruar […]

Pyetsori 2014 për Anëtarët e KOKSH

PYETSORI VJETOR PËR ANËTARËT E KOKSH Me qëllim  përmirësimin efikasitetit të sistemit tonë kombëtar sportiv, KOKSH kërkon të mbledh nga anëtarët e tij  disa informacione mbi të cilat do të përpunohet një database, sipas pyetjeve në formular * Përgjigjet tuaja do të jenë të vlefshme dhe ne ju falënderojmë për gatishmërinë për të plotësuar këtë pyetësor me saktësi. […]