Archive for January, 2015

Revista Olimpike 2014

Revista Olimpike -2014  

Kurs Teknik per Trajnere ne sportin e Harkut

Kurs Kualifikimi për Trajnerë në sportin e qitjes me Hark Në datat 21 Shkurt – 4 Mars 2015, Shoqata Shqiptare e Harkut me mbështetjen e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Solidaritetit Olimpik dhe Federatës Botërore të Harkut do të zhvillojnë në Shqipëri: “Kurs Teknik për Trajnerë në Sportin e qitjes me Hark” Kursi do të zhvillohet sipas […]

Lista 2015 e substancave dhe metodave te ndaluara nga WADA

Lista e Substancave te ndaluara dhe Metodave nga WADA 2015 wada-2015-monitoring-program-en (programi I monitorimit) wada-2015-prohibited-list-en (Lista e substancave te ndaluara)

Fillon Kursi Teknik per Trajneret e Atletikes

Gezuar 2015 dhe urojme te jete nje vit i mbare per sportin Shqiptar. Kete vit te ri, KOKSH e nisi aktivitetin e tij me Kursin Teknik per Trajneret e Atletikes. Ne bashkepunim dhe mbeshtetje te Federates Shqiptare te Atletikes ky kurs qe zhvillohet me mbeshtetjen e Solidaritetit Olimpik dhe Federates Boterore te Atletikes IAAF do te sherbeje […]