Archive for February, 2015

FORUMI i 1-rë i ASMC

Ne kuader Kurseve te Administratoreve dhe Menaxhereve Sportive te organizuara nga KOKSH ne vite,  si pjese e planit te ngritjes dhe zhvillimit te burimeve njerezore ne fushen e sportit nepermjet: KOMPAS (Kursi Olimpik i Menaxhimit dhe Administrimit Sportiv) dhe ASMC (Kursi i Avancuar per Menaxhimin Sportiv) Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar do te organizoje Forumin e […]