Archive for April, 2015

Presidenti i IOC Thomas Bach vizite ne Komitetin Olimpik te Serbise dhe ate te Kosove

IOC President Thomas Bach visits NOCs of Serbia and Kosovo ©IOC / Ian Jones 18/04/2015 International Olympic Committee (IOC) President Thomas Bach visited the National Olympic Committees (NOCs) of Serbia and Kosovo on Friday for talks on Olympic Agenda 2020, the role of sport in society, and the recent recognition by the IOC of the […]

6 Prill, Dita Nderkombetare e Sportit per Zhvillim dhe Paqe

  6 Prill 2015 – Dita Nderkombetare e Sportit per Zhvillim dhe PaqeKomiteti Olimpik Kombetar Shqiptar festoi per te dytin vit radhazi  me date 6 Prill Diten Nderkombetare te Sportit per Zhvillim dhe Paqe. Me aktivitetet e garave te atletikes ne stadiumin Qemal Stafa, u  percollen  me ane te femijeve pjesemarres mesazhet e paqes, te […]