Archive for October, 2015

#HeForShe edhe në Sport

 #HeForShe edhe në Sport Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar mbështet Lëvizjen e Solidaritetit për Barazinë Gjinore #HeForShe në të gjitha sportet. (5 Nëntor 2015– Tiranë) #HeForShe; Lëvizja e Solidaritetit për Barazinë Gjinore shtrihet edhe në sport. Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) në bashkëpunim me UN Women organizojnë ditën e enjte, datë 5 nëntor 2015 në ambjentet […]

Certifikohen pjesemarresit ne Kursin Teknik per Trajneret e Ciklizmit

Ka perfunduar Kursi Teknik per Trajenert e Ciklizmit i cili u zhvillua ne datat 19-26 Tetor 2015. Ky ishte nje kurs ne zbatim te strategjise se KOKSH per trajnimin dhe kualifikimin e burimeve njerezore dhe specialisteve ne sport. Per kete qellim me mbeshtetjen financiare te Solidaritetit Olimpik dhe bashkepunimin me Federaten Boterore te Ciklizmit(UCI) u […]

Fillon Kursi Teknik per Trajneret e Ciklimit me Eksperte te UCI

Startoi sot Kursi Teknik per Trajneret e Ciklizmit ku per 8 dite dy Ekspertet e Federates Boterore te Ciklizmit (UCI) do te trajnojne 25 pjesemarresit e kursit. Vasileios Anstopulos nga Greqia dhe Scott Bugden nga Anglia do te drejtojne kete kurs ne dy disiplinat ate te rruges dhe ate te mountain bike. E reja ne […]

Kurs per Trajnere ne Ciklizem (Mountain Bike dhe Rruge) me Eksperte te UCI

Disiplina Rruge (Road) & Mountainbike (MTB)    KOKSH, nepermjet programeve zhvilluese te Solidaritetit Olimpik per kualifikimin e trajnereve, njofton se ne mbeshtetje te sporit te Ciklizmit nga data 19-26 Tetor 2015 do te zhvillohet Kursi Teknik per Trajneret e Ciklizmit me eksperte te Federates Boterore te Ciklizmit. Per te drejtuar kete kurs do te vijne dy eksperte te […]

Hapen regjistrimet për Kursin e Avancuar të Menaxhimit Sportiv – ASMC 3

Përmirëso performancën dhe efektivitetin e organizatës nëpërmjet Kursit të Avancuar për Menaxhimin Sportiv (ASMC) Sporti në ditët e sotme është një fushë mjaft e gjerë që përfshin shumë disiplina të shkencave të ndryshme. Një komponent mjaf i rëndësishëm është aspekti menaxherial i cili shfaqet në nivele të ndryshme në organizatat sportive. Duke marrë në konsideratë rëndësinë […]