Archive for November, 2015

“HeforShe in Sport”

Ne informacionet e publikuara nga Komitetit Olimpik Nderkombetar eshte pasqyruar dhe aktiviteti “HeforShe” i organizuar nga KOKSH , date 5 nentor 2015 , ne shkollen “Feti Vogli” Baldushk.        

HeforShe edhe ne Sport, 5 nentor 2015, Baldushk

KOKSH ne partneritet me UN Women organizoi sot ne Shkollen e Bashkuar te Mesme “Ferit Vogli” Baldushk, aktivitetin “HeforShe dhe ne Sport”, nje inisiative te cilen KOKSH nisi ta prezantoje me mesazhet e ambasadorëve të tij , Kampjonët e sportit Luiza Gega dhe Erkand Qerimaj me qellimin e rendesishem qe te mund të përfshijë sa […]