Archive for December, 2015

Sportistet me te mire te vitit 2015

Ne mbremjen “Gala sportive 2015” te organizuar mbreme ne ambjentet e Hotel Sheraton , KOKSH shpalli dhe dha Trofete per sportistet me te mire te vitit 2015. Sportistet qe merituan trofeun per rezultate me te mira te arritura per vitin 2015 jane : LUIZA GEGA – ATLETIKE ARJON KALOSHI- BOKS REDI HALILAJ- CIKLIZEM SABIEN LILAJ- […]

Tryeze e rumbullaket e Komiteteve Olimpike te rajonit ne Tirane

Me inisiativë të KOKSH u zhvillua në Tiranë , me datë 11 Dhjetor 2015 një tryezë e rrumbullakët me përfaqësuesit e Komiteteve Olimpike të Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë dhe Shqipërisë, në përmbushje të filozofisë Olimpike bazuar në vlerat e miqësisë së mirë dhe bashkëpunimit dhe në kuadrin e zbatimit të orientimeve dhe detyrave të […]

CEREMONIA E FILLIMIT TE ASMC 3 Advanced Sport Management Course

CEREMONIA E FILLIMIT TE ASMC 3 Advanced Sport Management Course Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar organizoi Ceremonine e fillimit te Kursit te Avancuar per Menaxhmin Sportiv – Edicioni i 3-te, i njohur ndryshe si ASMC. Ne ambjentet e Hotel Mondial ishin te ftuar jo vetem pjesemarresit e ASMC 3, por edhe te diplomuarit e ASMC 1 […]

Certifikohen Trajneret e Ciklizmit nga Kursi Teknik

KOKSH ne bashkepunim me FSHÇ organizoi dje ceremonine e ndarjes se Certifikatave per trajneret qe moren pjese ne Kursin Teknik per Trajnere zhvilluar ne muajin Tetor 2015, ne Tirane. Nen drejtimin e eksperteve te UCI Antelopulos dhe Budgen, pjesemarresit qe kaluan me sukses provimin ne fund te kursit, jane pajisur me Certifikaten Niveli 1-re per […]