Archive for February, 2016

Eksperienca e KOKSH në trajnimin e Drejtorëve të Programit të ASMC të Solidaritetit Olimpik

Nevoja për një menaxhim më të mirë të sportit dhe organizatave sportive, ka orientuar Komitetin Olimpik Ndërkombëtar (IOC) në krijimin e programeve të ndryshme për trajnimin dhe kualifikimin e burimeve njerëzore. Një ndër këto programe është “Kursi i Avancuar për Menaxhimin Sportiv” i cili i është deleguar Komiteteteve Olimpike në të gjithë botën për ta […]

Vizita e Seb Coe ne KOKSH

Dje Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani priti ne KOKSH Presidentin e Komitetit Olimpik te Britanise se Madhe Lordin Sebastian Coe i cili njekohesisht President i Federates Boterore te Atletikes dhe anetar i Komitetit Ekzekutiv te Komitetit Olimpik Europian. Ne takim Lordi Coe ishte i shoqeruar nga Presidenti i Federates Europiane te Atletikes Svein-Arne Hansen, […]