Archive for March, 2016

Seminar mbi Edukimin Olimpik

Koksh realizoj  me date 23 Mars 2015, ne ambjentet e Hotel Bleart Seminarin mbi Edukimin Olimpik ne te cilin moren pjese rreth 95 persona perfaqesues te Drejtorive Arsimore Rajonale, Zyrat Arsimore, Qendrat Kulturore te Femijeve dhe mesues te Edukimit Fizik nga i gjithe vendi. Ky seminar kishte theksin ne procesin e implementimit te Paketes Olimpike […]

Stafeta e Pishtarit

 Stafeta e Pishtari

Vlerat Olimpike Test

VleratOlimpikeTest