Archive for June, 2016

Asambleja e 19-të e Përgjithshme e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar

Sot më datë 30 Qershor 2016, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar zhvilloi Asamblenë e 19-të   të Përgjithshme në prani të anëtarëve dhe të ftuare të institucioneve të ndryshme sportive. Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani  celi punimet e Asmablesë së 19-të duke përshëndetur dhe uruar mirëseardhjen e anëtarëve dhe të ftuarve prezent në sallë. Në fillim […]

Dita Olimpike ALBANIA 2016

Edhe Shqiperia si gjithe Levizja Olimpike sot feston DITEN OLIMPIKE . Konceptet Leviz , Meso, Zbulo jane njohur dhe realzuar nga te gjitha shkollat e vendit qe realizuan Javet Olimpike ne shkolla. Suksesi kesaj dite ishte te mesojm te behemi aktiv dhe te perfitojme te gjitha dobite qe sjell sporti per nje jete te shendetshme […]

Java Olimpike / Olympic Week in ALBANIA

Java Olimpike në Shqipëri Programi Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar “Edukimi Olimpik në Shkollë 2016” , i cili është një program edukativ me qëllim promovimin e Vlerave Olimpike dhe integron plotësisht tre konceptet: Lëviz, Mëso dhe Zbulo, u realizua në tre faza Faza e I-rë: Seminar mbi Edukimin Olimpik, 23 Mars 2016 Më 23 Mars 2016, […]