Archive for July, 2018

NJOFTIM

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar kërkon të punësojë një asistent koordinator projektesh që plotëson kriteret e më poshtëme: Pozicioni i punës: Me kohë të plotë Paga:  e kënaqëshme PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Të jetë i aftë të kooridinojë projektet duke sjellë efektivitet, cilësi dhe realizim në afate Të ketë përgjegjësi manaxheriale për një apo disa projekte të pavarur […]

Akademia Olimpike Shqiptare , 25 vjet

Publikuar ne Prill 2018, ne  Revisten e 13 te Akademise Olimpike Nderkombetare , artikulli per sesion vjetor te Akademise Olimpike Shqiptare dhe festimi i 25 vjetorit te saj. Ne linkun e meposhtem gjeni Revisten e plote http://ioa.org.gr/wp-content/uploads/2018/06/doa_13th_journal_low.pdf Revista 13 IOA