Archive for December, 2019

INFORMACION SQARUES PER ANETARET E KOKSH

INFORMACION SQARUES PER ANETARET E KOKSH KOKSH si një organizatë që i përket Lëvizjes Olimpike botërore është tërësisht e angazhuar në përmbushje dhe zbatim të parimeve Universale të Qevrisjes së Mirë të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC). Pavarësisht akuzave të pa baza dhe asnjëhere të argumentuara, si dhe aludimeve të ngritura në vijimësi të cilat thjesht […]

KOKSH dhe FSHBo bëhen bashkë për kualifikimin në “Tokyo 2020”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Federatën Shqiptare të Boksit në kuadër të pjesëmarrjes në eventet kualifikuese për në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, Marrëveshja dypalëshe u nënshkrua këtë të enjte 19/12/2019 në zyrat e KOKSH nga Presidenti i FSHBo Z. Florend Kalivopulli dhe Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH Z. Stavri Bello, […]

KOKSH synon ringritjen e Komisionit të Sportisti

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar organizoi të premten e 13 Dhjetorit 2019, Forumin me temë “Roli dhe rëndësia e Komisionit të Sportistit” me sportistë dhe studentë të Universitetit të Sporteve të Tiranës. Pas Forumit të 10-të të Sportistëve Europian të organizuar nga Komiteti Olimpik Evropian (EOC) në Dublin, ku KOKSH u përfaqësua me 2 sportistë Gerti […]

Certifikohen trajnerët e Peshëngritjes

KOKSH në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Peshëngritjes dhe nëpërmjet programit të Solidaritetit Olimpik organizoi Kursin Teknik për Trajnerë në Peshëngritje. Kursi u zhvillua në ambientet e Parkut Olimpik të Tiranës, më datat 19 – 23 Nëntor 2019 nën drejtimin e ekspertit të Federatës Ndërkombëtare të

Nënshkuhen Bursat Olimpike “Pekin 2022”

Nënshkrimi i Bursave u zhvillua në një ceremoni në zyrat e KOKSH në prezencë të sportistëve dhe drejtuesve të Federatës Shqiptare të Skive. Të dy sportistët garojnë në sportin e skive, disiplina ski alpine. Për Erjon Tolën kjo do të jetë hera e pestë që përfaqëson Shqipërinë në Olimpiadë ndërsa Ezio Leonetti do të garojë […]