Archive for March, 2020

Shtyhen Lojerat Olimpike “Tokyo 2020”

Lojërat Olimpike dhe Paralimpike “Tokyo 2020” janë shtyrë deri në vitin e ardhshëm për shkak të pandemisë në mbarë botën koronavirus. Ngjarja me e madhe sportive në botë, që do të fillonte në 24 korrik, tani do të zhvillohet “jo më vonë se vera 2021”. Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC), Thomas Bach dhe Kryeministri […]