Archive for May, 2020

Olympic Education at home in terms of Covid-19

Albanian Olympic Academy – AOA Every year in April-May, the Albanian schools use to celebrate the Olympism through the Olympic Week, with the joy of efforts to participate and showing the Olympic Values of Friendship, Respect, and Excellence, as part of the “Olympic Education in School” project. This year, locked in quarantine since the beginning […]

KOKSH – Kurs online mbi administrimin sportiv, dedikuar sportisteve

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar nisi sot më 15 Maj 2020, Kursin online mbi Administrimin Sportiv dedikuar sportistëve. I dizenjuar në formën e një trajnimi në distancë, online, kjo formë i vjen në ndihmë sportistëve aktivë dhe atyre që janë në përfundim të karierës së tyre për tu pajisur me njohuri dhe aftësi ndryshe nga ajo […]

QUIZ OLIMPIK

 Njoftim Quiz Olimpik Njoftimin per zhvillimin e Quizit Olimpik online me platform google classroom📌 📌📌 data 20 Maj 2020, 🕕 ora 12.30 ♦️ ne quiz marrin pjese nxenesit e klasave V-IX♦️cdo shkolle merr pjese me dy nxenes ( nje djale dhe nje vajze)♦️quizi do te zhvillohet me date 20 Maj 2020♦️deri me date 18 maj kordinatoret dhe shkollat do […]

Konkursi Olimpik

Akademia Olimpike Shqiptare ne perfundim te Konkursit Olimpik falenderon te gjithe pjesemarresit , nxenes , mesues dhe prinder qe u angazhuan ne kete aktivitet dhe dhane me te miren e tyre duke treguar se dhe ne kushtet e veshtira te pandemise mund te jetojme me Vlerat Olimpike.Ashtu sic kemi njoftuar ne fillim te celjes se […]

Mbledhje online e Komisionit Teknik te KOKSH

Sot, ditën e Mërkurë, 06 Prill 2020, ora 10:00, nën drejtimin e kryetarit të Komisionit Teknik të KOKSH u zhvillua mbledhja e radhës për të diskutuar disa cështje me rëndësi lidhur me aktualitetin duke marrë në konsideratë edhe situatën e shkaktuar në sport. Për shkak të situatës, kjo mbledhje u zhvillua online me anë të […]