Pyetsori 2014 për Anëtarët e KOKSH

PYETSORI VJETOR PËR ANËTARËT E KOKSH

Me qëllim  përmirësimin efikasitetit të sistemit tonë kombëtar sportiv, KOKSH kërkon të mbledh nga anëtarët e tij  disa informacione mbi të cilat do të përpunohet një database, sipas pyetjeve në formular

* Përgjigjet tuaja do të jenë të vlefshme dhe ne ju falënderojmë për gatishmërinë për të plotësuar këtë pyetësor me saktësi. Të gjitha mendimet dhe sugjerimet tuaja janë të mirëpritura.

* Ne ju garantojmë se të gjitha informacionet do të mbeten konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllime të objektivave tona të zhvillimit të Lëvizjes Olimpike në Shqipëri

* Nëse keni ndonjë pyetje, ndërsa plotësoni këtë pyetësor, mos hezitoni të na kontaktoni në adresën e mëposhtme: secretariat@nocalbania.org.al

* Mbetemi në dispozicionin tuaj në këtë drejtim.

Formulari për tu paraqitur deri me 10 Dhjetor 2014 

Ky formular pasi të lexohet duhet të plotësohet nga personat e autorizuar të përfaqësojnë Organizatën Sportive të cilit i drejtohet.

Kliko ketu per te shkarkuar materialin word

 

Print Friendly

Comments are closed.